joi, 1 octombrie 2009

din nou ...ea!

ahhh invidia ma mananca pe dinauntru sunt ofticat la culme vazandu i cum se tin de mana inebunesc doar la gandul ca am pierdut o dar de ce aceasta reactie a trecut un an jumate ... eu am vrut sa nu mai fiu cu ea.
e cu el si m a salutat doar este civilizata dar si o scorpie
- Buna Alexandru!
... spuse ea cu un zambet larg pe buze tragandu si marioneta din dreapta ei mai aproape si tinandu si drumul spre birou
acum gata am aparut si eu pe planul ei acum o sa i povesteasca cum si ce a fost vorba despre mine cum am fost eu cu ea in relatie ca am fost un nesimtit si un ingrat nerecunoscator ca vai ce am facut o sa sufere si multe alte porcari varianta feminina al aceluiasi subiect care pe mine m a nenorocit pe o perioada inca nedeterminata.
nu o sa i spuna prin cate cacaturi am trecut eu si cat am pierdut eu pentru ea si ce sacrificii am facut ca sa o fac pe ea mititica fericita . am pus o pe primul loc ! cea mai mare greseala din viatza unui om ! pe primul loc intotdeauna , tineti minte si luati aminte de la un om patzit , esti tu apoi familia ta (nu veri nu preteni nu familia prietenei tale ) am pierdut tot .
a fost prima si ultima data cand am facut asa ceva
urmatoarea va fi nevasta ! pana atunci sa faca ceva ca sa merite nu sa stea cu mainile in sac si sa ti zica : n-am aia n-am aia si aia cumpara mi aia trebuie sa mergem acolo da dc sa te vezi tu cu preteni tai las ca mai misto e acasa cu mine dc nu ai bani sa ma duci la concert dc ai bluza asta puneti o pasta dc nu te tunzi dc ai chilotii aia dc nu ai ajuns acasa trezeste te ca i ora 9 si e sambata avem multa treaba (asta m a ofticat la culme - lasa ma draq femei sa dorm ca mi am rupt spatele ca sa te scot in orash si sa te fac fericita)
pana mea a fost o relatie foarte aiurea .
minte necoapta fara teoria banului si a locului de munca (ce inseamna fiecare) fumuri de printzesa dar ea saraca e de la periferie si frecventeaza Piata Rahova si Alea Iasminelor
e frumoasa ce i drept este frumoasa . din prima clipa in care am cunoscut o m a fermecat . are talentul asta . este inteligenta dar nu matura (chiar e putin cam imatura ) are un talent inascut de a te duce cu zaharelul. e frumoasa si uneori imi este dor de ea pentru ca a fost si singura de pana acum care in momentul in care ne am despartit mi a plans la telefon si in fata si a venit dupa mine sa ma implore sa nu plec ca ma iubeste . da fata mea dar iubirea ta ma distrugea pe mine . mi ai renegat familia , ti ai batut joc de fratele meu , tovarashii mei te ocoleau le era frica de tine .... de tine o mogaldeatza in clasa a 12 stresata de bac.
dar este frumoasa
m a bucurat faptul ca la 6 luni dupa despartire ne am intalnit iar si nu am mai putut rezista amandoi si iar am dat unrestart
iti dai seama ce a iesit iar? 4 zile am stat in care am obs ca era putin mai independenta de cuv tutorelui ei si incepuse sa se mai ratzoiasca la el cand nu i convenea ceva.
s a terminat brusc la fel cum a inceput . fericire patul scartia ea gemea si la un moment dat :
- stii ca de craciun mergem cu ai mei nu ?
- ahh??!!!?!
- si de revelion are tata bilete rezevrate la hotel XXXX si mergem cu ei ! e bine asa da?
- ...dar am si eu planuri ziceam ca daca e sa stai la mine anul asta ca stii anul trecut am stat la tine...
-da dar bunica nu poate deci la mine da?
- ...vai cat e ceasul intarzii la munca! te sun eu!
si sunata a fost . 4 zile si 6 luni si la fel era.
dar este frumoasa . si mereu imi da acele fioruri ca in prima zii.
si cred ca am fost mai mult decat prieteni ...
dar acum zic clar ca s a terminat
(scuze de greseli tremur de nervi)

2 comentarii:

  1. uite mie asta mi a placut cel mai mult. mi se pare atat de frumoasa povestea si totodata e deprimant.

    RăspundețiȘtergere
  2. a iubi nu inseamna a si ramane cu persoana iubita :) si prostia asta eram sa o fac inca o data dar cu alta prietena. dar trecem peste ;)

    RăspundețiȘtergere