marți, 29 septembrie 2009

MESSENGER

de cand e mesu?
de cand sunt salile de net din cartier pline cu copii zgomotosi care mai de care violeti sa se aseze la pc si sa se joace counter strike sau alte bazaconii pline de oameni ciudati oameni linistit care odata conectati cu internetul prin intermediul MESSENGERULUI devin alte perosnalitati au mult mai mult curja sunt mai impertinenti . Messengerul parerea mea este ca a stricat ultima urma de romantism a societatii MICRO WAVE pe care o reprezentam .
" - de ce esti suparata draga?
- uite draga aseara nu a intrat pe mes si cand l am sunat sa intre ne am certat pe mes "
sunt satul sa aud coversatii de genul asta pe langa mine. nu mai exista farmecul acelor intalniri dupa ce ai cunoscut o persoana. acele emotii stii te vezi prima data singur cu o fata sa spunem (ca doar nu s gay) si sinceritatea expresiilor si a gesturilor stangace care daca esti atent incepi sa ti faci o parere despre acea persoana . nu la mess este ceva de genul : nr de tel ai? am ! ia noteaza! mess ai? am! ia noteaza! stii si pe urma stai si vb o sapt pana va vedeti dak va mai si vedeti ca pana atunci intervine HI5 ul. "Am HI5 deci exist" este o ramura a generatie MICRO WAVE (bine am avut multi dar multi nu -l mai folosesc) da ce nebunie.
oricum a stricat multe din farmecele acelor intalniri din intimitatea unei relatii .
dar are si efecte bune nu neg anumite circumstante dar nu le descriu acum ca nu prea imi vin imi vin decat metalitatile pustoaicelor din ziua de azi "vai ia sa vedem cat de bine arata cat de tare e el in poze vai a fost si in strainatate vai ce mashina are tacsu " etc si se iau dupa niste poze .
trebuie sa recunosc sunt un clasic boem, uneori imi place bunul gust al unei intalniri care poate avea loc intr o ceainarie un loc unde intimitatea este pe primul loc , asa incepi sa cunosti o persoana nu in fatza sticlei monitorului (sau a pixelilor) mda
P.S. : ti am trimis e-mail :)

Un comentariu:

  1. Da, te înţeleg perfect. Au dispărut manierele, eleganţa şi bunul gust.
    YM şi HI5 dăunează unei relaţii :))..

    RăspundețiȘtergere